Detalii Rulouri din Cotlet de Porc
Bateti carnea cu ciocanul de snitele. Sarati si piperati, dupa gust. Puneti intr-o margine a fiecarei feli de carne cate 1 bastonas de cascaval incadrata de felii de ardei rosu. Rulati carnea peste umplutura, apoi inveliti fiecare rulou in cate 2 felii de bacon. La nevoie, prindeti capetele cu o scobitoare astfel ca ruloul sa nu se desfaca. Puneti rulourile intr-un vas termorezistent si stropiti cu unt topit / ulei. Dati la cuptorul incins, pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta si baconul frumos rumenit. Cu 10 min inainte de a fi gata, presarati-le cu cascaval ras si dati din nou la cuptor. Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple sau langa garnitura preferata.
Bateti carnea cu ciocanul de snitele. Sarati si piperati, dupa gust. Puneti intr-o margine a fiecarei feli de carne cate 1 bastonas de cascaval incadrata de felii de ardei rosu. Rulati carnea peste umplutura, apoi inveliti fiecare rulou in cate 2 felii de bacon. La nevoie, prindeti capetele cu o scobitoare astfel ca ruloul sa nu se desfaca. Puneti rulourile intr-un vas termorezistent si stropiti cu unt topit / ulei. Dati la cuptorul incins, pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta si baconul frumos rumenit. Cu 10 min inainte de a fi gata, presarati-le cu cascaval ras si dati din nou la cuptor. Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple sau langa garnitura preferata.