Aluatul: -intr-un castron punem faina amestecata cu praful de copt si amidonul, oul, zaharul si margarina topita -dupa ce amestecati cu lingura, incepeti sa masati bine aluatul cu degetele, mainile, este usor de amestecat, aluatul este moale si usor de lucrat...asa.. si-l faceti bila si dupa aia il puneti pe o folie de aluminiu, si-l dati la frigider pt. 30 de minute -in timp ce aluatul se intepeneste incet dar sigur la frigider, pregatim ingredientele pt crema: -intr-un castron punem margarina topita, impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie,amestecam bine cu o lingura. -dupa ce amestecam, punem galbenusurile, amidonul si branza de vaci peste compozitia de margarina si amestecam din nou -separat, intr-un castron batem cele 4 albusuri spuma -albusurile batute spuma le rasturnam peste compozitia de branza si le inglobam usor, cu lingura, daca faceti cu mixerul se flescaie toata branza -scoatem aluatul din frigider, pregatim o forma cu fundul detasabil, o tapetam cu ulei, faina, facem un cerc de aluat corespunzator fundului formei, iar o mica parte de aluat o pastram -punem cercul de aluat in forma si din celalalt rest de aluat facem un carnat lung. Carnatul de aluat il punem pe marginile formei -facem masaj usor cu degetele pana-l aplatizam in felul asta... aluatul trebuie sa urce pe peretii formei -in forma punem toata compozitia de branza, o nivelam cum putem cat mai dreapta. -pune visinele peste branza -se introduce la cuptorul incins la 175 de grade, pentru 80-90 de minute (nici mai mult, nici mai putin, aprox. o ora jumate), si daca in mai putin de o ora jumate se maroneste prea mult la suprafata, acoperiti-o cu folie de aluminiu. -cand este coapta, se stinge focul se deschide usa de la cuptor si lasam asa pana se racoreste cuptorul.

Aluatul: -intr-un castron punem faina amestecata cu praful de copt si amidonul, oul, zaharul si margarina topita -dupa ce amestecati cu lingura, incepeti sa masati bine aluatul cu degetele, mainile, este usor de amestecat, aluatul este moale si usor de lucrat...asa.. si-l faceti bila si dupa aia il puneti pe o folie de aluminiu, si-l dati la frigider pt. 30 de minute -in timp ce aluatul se intepeneste incet dar sigur la frigider, pregatim ingredientele pt crema: -intr-un castron punem margarina topita, impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie,amestecam bine cu o lingura. -dupa ce amestecam, punem galbenusurile, amidonul si branza de vaci peste compozitia de margarina si amestecam din nou -separat, intr-un castron batem cele 4 albusuri spuma -albusurile batute spuma le rasturnam peste compozitia de branza si le inglobam usor, cu lingura, daca faceti cu mixerul se flescaie toata branza -scoatem aluatul din frigider, pregatim o forma cu fundul detasabil, o tapetam cu ulei, faina, facem un cerc de aluat corespunzator fundului formei, iar o mica parte de aluat o pastram -punem cercul de aluat in forma si din celalalt rest de aluat facem un carnat lung. Carnatul de aluat il punem pe marginile formei -facem masaj usor cu degetele pana-l aplatizam in felul asta... aluatul trebuie sa urce pe peretii formei -in forma punem toata compozitia de branza, o nivelam cum putem cat mai dreapta. -pune visinele peste branza -se introduce la cuptorul incins la 175 de grade, pentru 80-90 de minute (nici mai mult, nici mai putin, aprox. o ora jumate), si daca in mai putin de o ora jumate se maroneste prea mult la suprafata, acoperiti-o cu folie de aluminiu. -cand este coapta, se stinge focul se deschide usa de la cuptor si lasam asa pana se racoreste cuptorul.