Detalii Ciocanele de Pui in Crusta
Frecati putin usturoiul zdrobit cu lingurita de sare. Adaugati laptele, amestecati, apoi puneti ciocanelele de pui, avand grija ca acestea sa fie acoperite in intregime de lichid. Lasati la marinat, cel putin 4 ore, in frigider, dar cel mai bine de seara pana dimineata, intorcand carnea de cateva ori in acest timp. Crusta de mustar Amestecati intr-un bol mustarul cu piperul, zaharul, boiaua si uleiul pana cand totul se transforma intr-o pasta groasa. Scoateti ciocanelele de pui din marinada pe servetele absorbante si uscati bine carnea. Treceti-le prin pasta cu mustar, astfel incat aceasta sa adere bine la carne, in strat gros si de jur imprejur. Transferati-le intr-un vas termorezistent uns cu unt, unele langa altele, formand un singur strat. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 30-40 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta, iar crusta se rumeneste frumos. In tot acest interval, intoarceti ciocanelele de cateva ori, dar numai dupa ce crusta de mustar din partea de deasupra a carnii s-a intarit si a prins culoare. Repetati pana cand ciocanelele sunt rumene pe toate partile. Serviti cat sunt calde, alaturand garnitura si / sau salata / muratura preferata.
Frecati putin usturoiul zdrobit cu lingurita de sare. Adaugati laptele, amestecati, apoi puneti ciocanelele de pui, avand grija ca acestea sa fie acoperite in intregime de lichid. Lasati la marinat, cel putin 4 ore, in frigider, dar cel mai bine de seara pana dimineata, intorcand carnea de cateva ori in acest timp. Crusta de mustar Amestecati intr-un bol mustarul cu piperul, zaharul, boiaua si uleiul pana cand totul se transforma intr-o pasta groasa. Scoateti ciocanelele de pui din marinada pe servetele absorbante si uscati bine carnea. Treceti-le prin pasta cu mustar, astfel incat aceasta sa adere bine la carne, in strat gros si de jur imprejur. Transferati-le intr-un vas termorezistent uns cu unt, unele langa altele, formand un singur strat. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 30-40 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta, iar crusta se rumeneste frumos. In tot acest interval, intoarceti ciocanelele de cateva ori, dar numai dupa ce crusta de mustar din partea de deasupra a carnii s-a intarit si a prins culoare. Repetati pana cand ciocanelele sunt rumene pe toate partile. Serviti cat sunt calde, alaturand garnitura si / sau salata / muratura preferata.