Inimile se spala, se curata, se taie in doua ptr a se curata restul de sange ramas. Se pune in 2.5 l apa la fiert cu putina sare si se indeparteaza spuma care se formeaza in timpul fierberii. Orezul se alege, se spala, si se pune in apa rece . Legumele le curatam, spalam si le taiem cubulete . Cand au fiert inimioarele adaugam si legumele taiate cubulete. Dupa cca 15 minute adaugam si orezul . Se potriveste gustul cu sare, delikat si turnam la ciorbica cand orezul e fiert 50 ml otet si cele 2 lingurite de tarhon. Intre timp frecam cele 2 galbenusuri de ou cu smantana, il subtiem cu zeama de la ciorbica treptat, apoi il turnam in oala si lasam sa dea un clocot. PS. daca aveti tarhonul pastrat in otet nu mai puneti otet la ciorba . Pofta Buna !Inimile se spala, se curata, se taie in doua ptr a se curata restul de sange ramas. Se pune in 2.5 l apa la fiert cu putina sare si se indeparteaza spuma care se formeaza in timpul fierberii. Orezul se alege, se spala, si se pune in apa rece . Legumele le curatam, spalam si le taiem cubulete . Cand au fiert inimioarele adaugam si legumele taiate cubulete. Dupa cca 15 minute adaugam si orezul . Se potriveste gustul cu sare, delikat si turnam la ciorbica cand orezul e fiert 50 ml otet si cele 2 lingurite de tarhon. Intre timp frecam cele 2 galbenusuri de ou cu smantana, il subtiem cu zeama de la ciorbica treptat, apoi il turnam in oala si lasam sa dea un clocot. PS. daca aveti tarhonul pastrat in otet nu mai puneti otet la ciorba . Pofta Buna !