Mod preparare crema: Pentru inceput se prepara crema, pentru a se intarii pana ce se fac foile. Gelatina se dizolva in lapte si se pune pe baie de aburi pana incepe sa faca putina spuma. Gelatina se lasa sa se raceasca putin. Laptele condesat se amesteca cu mierea, esenta de vanilie, zaharul vanilat si gelatina turnata in fir subtire. Se bate frisca, dupa care se pune peste compozitia de lapte condesat si se da la rece. Mod preparare foi: Galbenusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se deschid la culoare. Peste acestea se adauga faina amestecata cu cacaua. In compozitia obtinuta se pune si romul. Albusurile se bat spuma cu sarea si se amesteca treptat in compozitia de galbenusuri cu ajutorul unui tel. Aluatul se imparte in doua si se coace separat intr-o tava tapetata cu faina cu diametrul de 38x26 cm. Se coc pana ce trec testul scobitoarei si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit se pune crema intre cele doua blaturi si se da la rece pana se prepara glazura. Ciocolata, untul si laptele se topesc pe foc pana devin lichide, dupa care se intind pe prajitura si se presara cu nuca de cocos.

Mod preparare crema: Pentru inceput se prepara crema, pentru a se intarii pana ce se fac foile. Gelatina se dizolva in lapte si se pune pe baie de aburi pana incepe sa faca putina spuma. Gelatina se lasa sa se raceasca putin. Laptele condesat se amesteca cu mierea, esenta de vanilie, zaharul vanilat si gelatina turnata in fir subtire. Se bate frisca, dupa care se pune peste compozitia de lapte condesat si se da la rece. Mod preparare foi: Galbenusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se deschid la culoare. Peste acestea se adauga faina amestecata cu cacaua. In compozitia obtinuta se pune si romul. Albusurile se bat spuma cu sarea si se amesteca treptat in compozitia de galbenusuri cu ajutorul unui tel. Aluatul se imparte in doua si se coace separat intr-o tava tapetata cu faina cu diametrul de 38x26 cm. Se coc pana ce trec testul scobitoarei si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit se pune crema intre cele doua blaturi si se da la rece pana se prepara glazura. Ciocolata, untul si laptele se topesc pe foc pana devin lichide, dupa care se intind pe prajitura si se presara cu nuca de cocos. Prajitura se da la rece pentru aproximativ 2 ore. Pofta buna!!!