Mixati in vasul de la robot ingredientele pentru blat pana obtineti un aluat nelipicios si moale Inveliti aluatul in folie de plasctic si lasati-l la frigider 15 minute Presarati faina pe blatul de lucru si intindeti aluatul, apoi transferati-l intr-o tava de tarta cu fund detasabil, pe care ati unso-o inainte cu unt si ati tapetat-o cu faina Taiati marginile de aluat care depasec tava, puneti deasupra o hartie de copt si umpleti tarta cu boabe de fasole sau linte Coaceti blatul la 180 de grade pentru 10 minute, iar cand incepe sa se rumeneasca usor pe margini indepartati hartia de copt cu boabele de fasole, intepati aluatul cu furculita si mai coaceti inca 10 minute Intre timp, spalati rubarba si taiati capetele, apoi taiati-o in felii de 2 cm Puneti rubarba intr-o tigaie incapatoare, adaugati zaharul si lasati pe foc pana se caramelizeaza usor, amestecand din cand in cand Adaugati untul si lasati sa fiarba la foc mic pana se inmoaie La final adaugati ciresele si mai lasati sa fiarba 5 minute Opriti focul si lasati sa se raceasca putin Adaugati gelatina hidratata in apa rece si amestecati usor pana se dizolva La final, amestecati in fructe si scortisoara si turnati compozitia peste blatul de tarta Lasati tarta la frigider cel putin 2 ore Puteti orna cu frisca si frunzulite de menta Pofta buna! Mixati in vasul de la robot ingredientele pentru blat pana obtineti un aluat nelipicios si moale Inveliti aluatul in folie de plasctic si lasati-l la frigider 15 minute Presarati faina pe blatul de lucru si intindeti aluatul, apoi transferati-l intr-o tava de tarta cu fund detasabil, pe care ati unso-o inainte cu unt si ati tapetat-o cu faina Taiati marginile de aluat care depasec tava, puneti deasupra o hartie de copt si umpleti tarta cu boabe de fasole sau linte Coaceti blatul la 180 de grade pentru 10 minute, iar cand incepe sa se rumeneasca usor pe margini indepartati hartia de copt cu boabele de fasole, intepati aluatul cu furculita si mai coaceti inca 10 minute Intre timp, spalati rubarba si taiati capetele, apoi taiati-o in felii de 2 cm Puneti rubarba intr-o tigaie incapatoare, adaugati zaharul si lasati pe foc pana se caramelizeaza usor, amestecand din cand in cand Adaugati untul si lasati sa fiarba la foc mic pana se inmoaie La final adaugati ciresele si mai lasati sa fiarba 5 minute Opriti focul si lasati sa se raceasca putin Adaugati gelatina hidratata in apa rece si amestecati usor pana se dizolva La final, amestecati in fructe si scortisoara si turnati compozitia peste blatul de tarta Lasati tarta la frigider cel putin 2 ore Puteti orna cu frisca si frunzulite de menta Pofta buna!