Taiati feliile de pepene cuburi si scoateti-le samburii; Taiati feliile de branza Feta cubulete mici; Taiati cele 2 cepe rosii rondele subtiri; Tocati marunt menta; Taiati capsunile pe jumatate sau lasati-le intregi daca sunt mici; Taiati cuburi cele doua felii de paine prajita; Amestecati intr-un bol incapator pepenele cu ruccola, capsunile, ceapa rosie, zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa, menta si uleiul de masline; Puneti in doua farfurii si adaugati peste acestea branza feta, cimbrul uscat si crutoanele de paine prajita si serviti cu placere. Pofta buna !Taiati feliile de pepene cuburi si scoateti-le samburii; Taiati feliile de branza Feta cubulete mici; Taiati cele 2 cepe rosii rondele subtiri; Tocati marunt menta; Taiati capsunile pe jumatate sau lasati-le intregi daca sunt mici; Taiati cuburi cele doua felii de paine prajita; Amestecati intr-un bol incapator pepenele cu ruccola, capsunile, ceapa rosie, zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa, menta si uleiul de masline; Puneti in doua farfurii si adaugati peste acestea branza feta, cimbrul uscat si crutoanele de paine prajita si serviti cu placere. Pofta buna !