Dizolvati drojdia in apa calduta si zahar; Puneti faina intr-un bol si peste aceasta adaugati drojdia dizolvata in apa; Amestecati bine; Adaugati apoi sarea si uleiul si incepeti sa framantanti; Lasati la cald cca 30-40 min, si apoi la rece peste noapte; Amestecati malaiul cu grisul; Ungeti o tava rotunda pentru pizza (cu gauri preferabil) cu ulei si tapetati-o cu amestecul de malai si gris; Presarati putina faina pe aluat si pe sucitor si intindeti-l de cca 5 mm grosime, in forma tavii in care doriti sa il puneti; Blendati capsunile intr-un blender; Amestecati-le cu lingurita de amidon si coaja de lamaie si puneti-le pe foc pana se incheaga putin; Umeziti lama cutitului si taiati cubulete de camembert si mozzarella; Pe blatul de pizza presarati cca 70 g de zahar pudra si lingura de scortisoara; Peste acestea adaugati sosul de capsuni; Apoi dispuneti egal pe toata suprafata pizzei cubuletele de camembert si mozzarella; Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius si introduceti pizza inauntru; Tocati caisele cuburi marunt; Tocati cubulete de ciocolata alba; Scoateti pizza din cuptor si puneti pe deasupra ciocolata alba si lasati-o sa se topeasca pe restul ingredientelor; Adaugati apoi afine si caise; Lasati-o sa se raceasca pe tocator; Amestecati mascarpone cu 130 g de zahar pudra, apa de trandafiri si coaja de portocala si omogenizati-o bine; Puneti compozitia intr-un poche si cand pizza s-a racit formati cuiburi din aceasta crema pe toata suprafata sa; Pofta buna !Dizolvati drojdia in apa calduta si zahar; Puneti faina intr-un bol si peste aceasta adaugati drojdia dizolvata in apa; Amestecati bine; Adaugati apoi sarea si uleiul si incepeti sa framantanti; Lasati la cald cca 30-40 min, si apoi la rece peste noapte; Amestecati malaiul cu grisul; Ungeti o tava rotunda pentru pizza (cu gauri preferabil) cu ulei si tapetati-o cu amestecul de malai si gris; Presarati putina faina pe aluat si pe sucitor si intindeti-l de cca 5 mm grosime, in forma tavii in care doriti sa il puneti; Blendati capsunile intr-un blender; Amestecati-le cu lingurita de amidon si coaja de lamaie si puneti-le pe foc pana se incheaga putin; Umeziti lama cutitului si taiati cubulete de camembert si mozzarella; Pe blatul de pizza presarati cca 70 g de zahar pudra si lingura de scortisoara; Peste acestea adaugati sosul de capsuni; Apoi dispuneti egal pe toata suprafata pizzei cubuletele de camembert si mozzarella; Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius si introduceti pizza inauntru; Tocati caisele cuburi marunt; Tocati cubulete de ciocolata alba; Scoateti pizza din cuptor si puneti pe deasupra ciocolata alba si lasati-o sa se topeasca pe restul ingredientelor; Adaugati apoi afine si caise; Lasati-o sa se raceasca pe tocator; Amestecati mascarpone cu 130 g de zahar pudra, apa de trandafiri si coaja de portocala si omogenizati-o bine; Puneti compozitia intr-un poche si cand pizza s-a racit formati cuiburi din aceasta crema pe toata suprafata sa; Pofta buna !