Taiati vanata si dovlecelul felii, presarati sare pe deasupra si lasati-le cca 10-15 minute pe un tocator. Tapetati-le cu un servetel pentru a absorbi apa din interiorul miezului; Bateti oul intr-un bol, amestecand treptat faina si laptele, evitand sa faceti cocoloase; Adaugati peste acestea praful de copt si stingeti-l cu zeama de lamaie; Incorporati apoi cimbrul si asezonati cu sare si piper dupa gust pastrati-l la loc racoros; Taiati ceapa in 4 si desfaceti-o; Taiati ardeii fasii de 3-4 mm grosime; Amestecati intr-un bol toate legumele, si apoi dispuneti-le intr-o tava de 30/20 cm; Intercalati printre acestea cimbrul si rozmarinul proaspat; Stropiti-le cu ulei de masline si introduceti-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade, pentru cca 20 min; Scoateti tava din cuptor, indepartati cimbrul si rozmarinul si turnati compozitia in tava, incercand sa acoperiti totul uniform; Introduceti tava inapoi in cuptor pentru cca 10-15 minute; Intre timp radeti parmezanul; Cu un minut inainte de a fi gata adaugati parmezan ras; Scoateti-o din cuptor, lasati-o putin sa se raceasca, portionati-o si serviti cu chives si coriandru tocat; Pofta buna!Taiati vanata si dovlecelul felii, presarati sare pe deasupra si lasati-le cca 10-15 minute pe un tocator. Tapetati-le cu un servetel pentru a absorbi apa din interiorul miezului; Bateti oul intr-un bol, amestecand treptat faina si laptele, evitand sa faceti cocoloase; Adaugati peste acestea praful de copt si stingeti-l cu zeama de lamaie; Incorporati apoi cimbrul si asezonati cu sare si piper dupa gust pastrati-l la loc racoros; Taiati ceapa in 4 si desfaceti-o; Taiati ardeii fasii de 3-4 mm grosime; Amestecati intr-un bol toate legumele, si apoi dispuneti-le intr-o tava de 30/20 cm; Intercalati printre acestea cimbrul si rozmarinul proaspat; Stropiti-le cu ulei de masline si introduceti-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade, pentru cca 20 min; Scoateti tava din cuptor, indepartati cimbrul si rozmarinul si turnati compozitia in tava, incercand sa acoperiti totul uniform; Introduceti tava inapoi in cuptor pentru cca 10-15 minute; Intre timp radeti parmezanul; Cu un minut inainte de a fi gata adaugati parmezan ras; Scoateti-o din cuptor, lasati-o putin sa se raceasca, portionati-o si serviti cu chives si coriandru tocat; Pofta buna!