Spala copanelele de pui, curate-le si pune-le intr-un bol. Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul.

Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile. Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte. Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele.

Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita. Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste. Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturiSpala copanelele de pui, curate-le si pune-le intr-un bol. Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul.

Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile. Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte. Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele.

Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita. Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste. Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturi