eu prefer carnea de porc si mai ales ceafa...as manca zilnic si nu cred ca m-as satura...stiu ca se depune...de aceea si incerc sa fac mai rarut...dar macar o data pe saptamana e musai...

Am condimentat carnea cu sare, piper si curry. Am pus-o la prajit in tigaie de teflon, cu capac cu o lingura de ulei de masline extravergin. Din cand in cand am mai adaugat cate un stop de apa sa nu se arda. Spre final am pus si usturoiul taiat bucati si am mai lasat sa se patrunda aromele. Iese o carniita super buna ( mie-mi place mai mult decat pe gratar)Intr-o craticioara am pus 2 linguri ulei de masline si am taiat marunt ceapa si am lasat la foc foarte mic sa se patrunda bine, fara sa se prajeasca. Am adaugat apoi galbiorii congelati... sunt mai buni asa, ca lasa sucul lor ...

Am lasat cateva minute sa fiarba pe juamtate galbiorii, adaugand o ceasca de apa, apoi am pus si mixul de cereale. Initial am vrut sa folosesc orez, dar m-am razagandit. Am sarat si piperat si am lasat la foc mic la fiert, adaugand cate un polonic de supa, pe rand, pana au fiert bine cerealele. Am oprit folcul, am pus si parmezanul si am amestecat bine sa se topeasca, am adaugat si patrunjelul si gata.

Aceasta garnitura este foarte buna si simpla. cu carne de pui merge mult mai bine