Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat; Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens; Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime; Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi; Toaca usturoiul marunt; Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute; Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul; Caleste putin si stinge cu vinul rosu; Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc; Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire low ; Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine; Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta; Pofta buna !Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat; Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens; Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime; Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi; Toaca usturoiul marunt; Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute; Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul; Caleste putin si stinge cu vinul rosu; Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc; Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire low ; Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine; Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta; Pofta buna !