Se incinge cuptorul la 375 F/190 C. Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare, Delikat si piper.

Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi se taie usor pe mijloc,cu grija sa nu il despicam,apoi se bate bine ca pentru snitel,punand deasupra o folie de plastic.

Se bate pana se obtine o felie subtire si uniforma. Se pune pe masa de lucru o folie de aluminiu,se unge cu ulei de masline se presara sare si piper si 1/2lingurita cimbru proaspat tocat.

Se aseaza felia de muschi cu pieptul de pui tocat subtire,iar deasupra se pune carnea tocata,se intinde frumos pe toata suprafata,apoi se pun bucatele de branza la mijlocul ruladei,iar deasupra se aseaza si palariile de la ciupercute.

Se ruleaza pe lungime in folia de aluminiu,rasucind bine capetele foliei.

Rulada se aseaza intr-o tava in care adaugam 300ml apa.

Se da la cuptorul preancins la 230gC pentru 25-35 de minute.

Se scoate,se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa in tava inca 5-10 minute sa se rumeneasca.

Se servete cu garnitura din cartofi noi la cuptor,sau dupa preferinta.

Se incinge cuptorul la 375 F/190 C. Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare, Delikat si piper.

Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi se taie usor pe mijloc,cu grija sa nu il despicam,apoi se bate bine ca pentru snitel,punand deasupra o folie de plastic.

Se bate pana se obtine o felie subtire si uniforma. Se pune pe masa de lucru o folie de aluminiu,se unge cu ulei de masline se presara sare si piper si 1/2lingurita cimbru proaspat tocat.

Se aseaza felia de muschi cu pieptul de pui tocat subtire,iar deasupra se pune carnea tocata,se intinde frumos pe toata suprafata,apoi se pun bucatele de branza la mijlocul ruladei,iar deasupra se aseaza si palariile de la ciupercute.

Se ruleaza pe lungime in folia de aluminiu,rasucind bine capetele foliei.

Rulada se aseaza intr-o tava in care adaugam 300ml apa.

Se da la cuptorul preancins la 230gC pentru 25-35 de minute.

Se scoate,se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa in tava inca 5-10 minute sa se rumeneasca.

Se servete cu garnitura din cartofi noi la cuptor,sau dupa preferinta.