Detalii Tagliata Di Manzo Con Salsa Di Panna
Carnea de vita se spala si se usuca bine cu un prosop de hartie, se condimenteaza pe ambele parti cu piper. Intr-o tigaie punem untul si punem carnea pe fiecare parte cam 5 minute, intre timp se stropeste si cu ulei de masline, carnea nu se inteapa cu furculita si nici nu se taie pentru a nu isi pierde suculenta. Pregatim o folie de aluminiu, punem bucatiile de carne, acoperim si punem intr-o tava cu apa la cuptorul preincalzit la 220 grade pentru 10-12 minute. Carnea cand este gata se lasa sa se odihneasca cateva minute la loc cald. Pentru sos: In tigaia in care am pregatit carnea, se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul intreg putin crestat, punem putina apa sa fiarba 1-2 minute, se adauga untul, smantana si condimentele. Punem carnea intr-o farfurie, turnam sosul deasupra si presaram patrunjel proaspat tocat marunt.
Carnea de vita se spala si se usuca bine cu un prosop de hartie, se condimenteaza pe ambele parti cu piper. Intr-o tigaie punem untul si punem carnea pe fiecare parte cam 5 minute, intre timp se stropeste si cu ulei de masline, carnea nu se inteapa cu furculita si nici nu se taie pentru a nu isi pierde suculenta. Pregatim o folie de aluminiu, punem bucatiile de carne, acoperim si punem intr-o tava cu apa la cuptorul preincalzit la 220 grade pentru 10-12 minute. Carnea cand este gata se lasa sa se odihneasca cateva minute la loc cald. Pentru sos: In tigaia in care am pregatit carnea, se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul intreg putin crestat, punem putina apa sa fiarba 1-2 minute, se adauga untul, smantana si condimentele. Punem carnea intr-o farfurie, turnam sosul deasupra si presaram patrunjel proaspat tocat marunt.