Spalam rosia, o taiem felii rotunde, potrivit de groase. Taiem fiecare bucata de cascaval in doua, pe latime. Ungem patru forme de briose (eu am folosit de aluminiu) cu ulei de masline. Punem cate o felie de rosie, o bucata de cascaval si spargem, usor, cate un ou in fiecare forma. Presaram parmezanul ras, putin piper si ierburile de provence. Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita si introducem ouale in cuptor, formele de briose asezam pe o tava. Le lasam in cuptor intre 12 si 14 minute, in functie de cat de moi le doriti. Eu le-am verificat dupa 12 minute si albusul mai era usor moale si le-am mai lasat doua minute. Le scoatem cand sunt gata. Se servesc calde, simple, cu o salata, o cana de iaurt si ce va mai este pe plac. Pofta buna!Spalam rosia, o taiem felii rotunde, potrivit de groase. Taiem fiecare bucata de cascaval in doua, pe latime. Ungem patru forme de briose (eu am folosit de aluminiu) cu ulei de masline. Punem cate o felie de rosie, o bucata de cascaval si spargem, usor, cate un ou in fiecare forma. Presaram parmezanul ras, putin piper si ierburile de provence. Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita si introducem ouale in cuptor, formele de briose asezam pe o tava. Le lasam in cuptor intre 12 si 14 minute, in functie de cat de moi le doriti. Eu le-am verificat dupa 12 minute si albusul mai era usor moale si le-am mai lasat doua minute. Le scoatem cand sunt gata. Se servesc calde, simple, cu o salata, o cana de iaurt si ce va mai este pe plac. Pofta buna!