Detalii Cornuri cu branza si cascaval
Dizolvam drojdia in putina apa calduta,adaugam zaharul si lasam sa se odihneasca circa 5 minute,pana isi dubleaza volumul.
Punem intr-un vas faina si facem o gropita la mijloc. Adaugam uleiul,sarea, restul de apa calda si drojdia crescuta.
Framantam pana cand obtinem un aluat elastic.
Lasam sa se odihneasca cateva minute, apoi intindem aluatul intr-o foaie subtire.
Intre timp pregatim umplutura.
Amestecam branza cu smantana,pana se omogenizeaza bine.
Taiem din aluat patratele cu latura de aproximativ 10 cm.
Punem o lingurita de branza la unul din colturi.
Unim cele doua colturi laterale deasupra si rulam.
Lasam 10-15 minute sa creasca,apoi ungem cornurile cu ou batut si presaram cascaval ras,mac,susan, etc.
Dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc frumos deasupra.
Le putem servi simple sau alaturi de o cana cu lapte.
Dizolvam drojdia in putina apa calduta,adaugam zaharul si lasam sa se odihneasca circa 5 minute,pana isi dubleaza volumul.
Punem intr-un vas faina si facem o gropita la mijloc. Adaugam uleiul,sarea, restul de apa calda si drojdia crescuta.
Framantam pana cand obtinem un aluat elastic.
Lasam sa se odihneasca cateva minute, apoi intindem aluatul intr-o foaie subtire.
Intre timp pregatim umplutura.
Amestecam branza cu smantana,pana se omogenizeaza bine.
Taiem din aluat patratele cu latura de aproximativ 10 cm.
Punem o lingurita de branza la unul din colturi.
Unim cele doua colturi laterale deasupra si rulam.
Lasam 10-15 minute sa creasca,apoi ungem cornurile cu ou batut si presaram cascaval ras,mac,susan, etc.
Dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc frumos deasupra.
Le putem servi simple sau alaturi de o cana cu lapte.