Blat: Biscuitii ii rupem in bucati mici. Topim ciocolata impreuna cu margarina la foc mic. Cacaoa o amestecam cu zaharul, apoi turnam laptele rece peste ea si amestecam cu telul. Compozitia obtinuta o turnam peste ciocolata topita si dam 2-3 clocote. Omogenizam si o luam de pe foc. Cand s-a racorit adaugam esenta de rom. Sosul astfel obtinut il punem peste biscuiti si amestecam bine. Mai lasam cateva minute pana compozitia se imbiba. Asezam biscuitii intr-o forma rotunda in care am pus folie alimentara sau o punga de plastic. Nivelam, strangem folia si apasam bine .

Lasam la rece 2-3 ore dupa care rasturnam pe un platou. Crema: Punem intr-un vas frisca, laptele si praful de budinca. mixam pana crema se intareste. Punem crema peste blatul de biscuiti, nivelam si dam la frigider pana pregatim glazura. Glazura: Intr-o craticioara punem frisca, margarina si ciocolata rupta bucatele.

O lasam la foc mic si cand ajunge la punctul de fierbere dam deoparte si omogenizam.

Cand se raceste o turnam peste tort.

Blat: Biscuitii ii rupem in bucati mici. Topim ciocolata impreuna cu margarina la foc mic. Cacaoa o amestecam cu zaharul, apoi turnam laptele rece peste ea si amestecam cu telul. Compozitia obtinuta o turnam peste ciocolata topita si dam 2-3 clocote. Omogenizam si o luam de pe foc. Cand s-a racorit adaugam esenta de rom. Sosul astfel obtinut il punem peste biscuiti si amestecam bine. Mai lasam cateva minute pana compozitia se imbiba. Asezam biscuitii intr-o forma rotunda in care am pus folie alimentara sau o punga de plastic. Nivelam, strangem folia si apasam bine .

Lasam la rece 2-3 ore dupa care rasturnam pe un platou. Crema: Punem intr-un vas frisca, laptele si praful de budinca. mixam pana crema se intareste. Punem crema peste blatul de biscuiti, nivelam si dam la frigider pana pregatim glazura. Glazura: Intr-o craticioara punem frisca, margarina si ciocolata rupta bucatele.

O lasam la foc mic si cand ajunge la punctul de fierbere dam deoparte si omogenizam.

Cand se raceste o turnam peste tort.