Detalii Pasta de peste cu migdale
Din categoria preparate pentru masa dintre ani nu putea lipsi ceva peste. Iar cum noi am avut musafiri dar nu avem masa si scaune in sufragerie, s-au impus platourile cu gustari cat un dumicat, sa nu mai fie nevoie de tacamuri sau de loc unde sa stai. Fiecare si-a pus pe farfurie ce si-a dorit si au mancat pe unde au apucat, mai ales in bucatarie, ca e mare, spatioasa si am avut loc pentru toate platourile. Nu prea sunt fotografii, ca nu am avut timp si pentru ele.
Am curatat pestele de oase si pielita, apoi l-am sfaramat cu furculita. Intr-un alt vas am batut spuma untul cu smantana, am adaugat migdalele, apoi zeama de lamaie iar la sfarsit pestele maruntit. Am renuntat la ceapa in ultimul moment, pentru ca mi-am amintit ca unul dintre prieteni nu mananca ceapa. Am taiat painea dumicati am uns cu putina pasta, am pus o felie de castravete si am spritat pasta cu un pos, iar deasupra am adaugat cate o bucatica de lamaie.
Este foarte bun cu paine prajita, dar eu a trebuit sa ma abtin pentru ca sotul meu nu poate manca .