Cum procedam, in primul rand ne ocupam de peste. Daca avem peste intreg, atunci curatam pestele de solzi daca este cazul si de intestine, li se taie capetele, cozile si aripioarele, apoi se spala bine. Carnea de peste se curata pe cat posibil de oase si se toaca prin masina de tocat carne, apoi se pastreaza la rece. Toate legumele se curata si se spala, la ardei li se taie capacele si se curata de samburi, ceapa se taie marunt, patrunjelul se toaca marunt, din rosii se taie cate un capac pentru astupat ardeii, iar restul se taie cubulete mici. Intr-o tigaie incingem putin ulei si calim intai ceapa cu o lingita de sare, apoi adaugam orezul, pasta de tomate si amestecam 2-3 minute. Punem o ceasca de apa si continuam fierberea la foc mic pana cand orezul se umfla putin si zeama este absorbita. i Compozitia de umplutura astfel rezultata se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu carnea tocata de peste, se adauga patrunjel proaspat tocat marunt si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Fiecare ardei se umple cu umplutura de carne si legume, li se pune cate un capac din felii de rosie si se asaza frumos intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei inainte. Printre ardei se pun rosiile taiate cubulete, sucul de rosii si apa in proportii egale. Se mai pot umple si cateva rosii scobite de miez inainte si asezate printre ardei, vor avea un gust minunat. Se pune patrunjel tocat, sare si piper dupa gust si se introduce tava in cuptorul incins la o temperatura de 180-200 de grade timp de 60 de minute, pana cand ardeii sunt gata si frumos rumeniti. Mai multe pe preparatedevis.roCum procedam, in primul rand ne ocupam de peste. Daca avem peste intreg, atunci curatam pestele de solzi daca este cazul si de intestine, li se taie capetele, cozile si aripioarele, apoi se spala bine. Carnea de peste se curata pe cat posibil de oase si se toaca prin masina de tocat carne, apoi se pastreaza la rece. Toate legumele se curata si se spala, la ardei li se taie capacele si se curata de samburi, ceapa se taie marunt, patrunjelul se toaca marunt, din rosii se taie cate un capac pentru astupat ardeii, iar restul se taie cubulete mici. Intr-o tigaie incingem putin ulei si calim intai ceapa cu o lingita de sare, apoi adaugam orezul, pasta de tomate si amestecam 2-3 minute. Punem o ceasca de apa si continuam fierberea la foc mic pana cand orezul se umfla putin si zeama este absorbita. i Compozitia de umplutura astfel rezultata se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu carnea tocata de peste, se adauga patrunjel proaspat tocat marunt si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Fiecare ardei se umple cu umplutura de carne si legume, li se pune cate un capac din felii de rosie si se asaza frumos intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei inainte. Printre ardei se pun rosiile taiate cubulete, sucul de rosii si apa in proportii egale. Se mai pot umple si cateva rosii scobite de miez inainte si asezate printre ardei, vor avea un gust minunat. Se pune patrunjel tocat, sare si piper dupa gust si se introduce tava in cuptorul incins la o temperatura de 180-200 de grade timp de 60 de minute, pana cand ardeii sunt gata si frumos rumeniti. Mai multe pe preparatedevis.ro Reteta se prepara ca orice reteta de ardei umpluti clasica, este pentru 5-6 persoane si se prepara in aproximativ 90 de minute. Ardeii se servesc fierbinti sau calduti cu patrunjel verde tocat deasupra si un ardei iute alaturi. Mai multe pe http://www.preparatedevis.ro/2015/11/ardei-umpluti-cu-peste.html