Carnea de porc se taie (se despica) intr-o bucata sau mai multe bucati de aceeasi grosime usor de rulat. Bucata de carne sau bucatile de carne de porc se ung cu ulei de masline, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si cimbru, se asaza una peste alta, se ruleaza si se pastreaza la rece intr-o punga de plastic pana a doua zi. Ardeii proaspeti se curata, se spala si se taie fasii. Cascavalul se taie felii subtiri. Se intind bucatile de carne de porc, se aseaza peste fiecare bucata de carne felii de cascaval una langa alta, apoi bucati de ardei galbeni si rosii, se condimenteaza cu cimbru, boia si piper si se ruleaza strans fiecare bucata formand cate o rulada din spata de porc. Fiecare rulada se leaga strans cu sfoara, se pot infasura in folie de aluminiu sau hartie de copt (sau se poate acoperi doar tava de cuptor) si se aseaza intr-o tava de cuptor una langa alta. Tava cu friptura de porc se introduce in cuptorul incins pentru 90 de minute. Dupa 60 de minute se adauga o cana cu vin alb si se introduce din nou tava in cuptor pentru inca 30 de minute. Cartofii se curata, se spala si se prajesc 10 minute in ulei, pana se ingalbenesc foarte putin. Tava cu rulada se scoate din cuptor, se da la o parte folia, se aseaza cartofii frumos de jur imprejur si se mai da la cuptor pentru 15 minute. Mai multe pe http://www.preparatedevis.roCarnea de porc se taie (se despica) intr-o bucata sau mai multe bucati de aceeasi grosime usor de rulat. Bucata de carne sau bucatile de carne de porc se ung cu ulei de masline, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si cimbru, se asaza una peste alta, se ruleaza si se pastreaza la rece intr-o punga de plastic pana a doua zi. Ardeii proaspeti se curata, se spala si se taie fasii. Cascavalul se taie felii subtiri. Se intind bucatile de carne de porc, se aseaza peste fiecare bucata de carne felii de cascaval una langa alta, apoi bucati de ardei galbeni si rosii, se condimenteaza cu cimbru, boia si piper si se ruleaza strans fiecare bucata formand cate o rulada din spata de porc. Fiecare rulada se leaga strans cu sfoara, se pot infasura in folie de aluminiu sau hartie de copt (sau se poate acoperi doar tava de cuptor) si se aseaza intr-o tava de cuptor una langa alta. Tava cu friptura de porc se introduce in cuptorul incins pentru 90 de minute. Dupa 60 de minute se adauga o cana cu vin alb si se introduce din nou tava in cuptor pentru inca 30 de minute. Cartofii se curata, se spala si se prajesc 10 minute in ulei, pana se ingalbenesc foarte putin. Tava cu rulada se scoate din cuptor, se da la o parte folia, se aseaza cartofii frumos de jur imprejur si se mai da la cuptor pentru 15 minute. Mai multe pe http://www.preparatedevis.ro Rulada de porc este o friptura din carne de porc foarte frageda si gustoasa, avand un gust deosebit de la ardei si cascaval, care merge foarte bine cu cartofi la cuptor si castraveti murati, gogosari in otet, conopida murata sau muraturi asortate. Rulada de carne, o friptura ideala pentru masa din seara de Craciun sau Revelion. Mai multe pe http://www.preparatedevis.ro/2014/11/rulada-de-porc.html