Detalii Tochitura
Taiem cubulete potrivite pulpa de porc si carnea afumata, iar carnatii ii taiem rondele de 2 centimetri. In uleiul incins punem ceapa taiata solzisori. Dupa ce se inmoaie putin punem pulpa de porc, amestecam bine si lasam sa se inabuse. Dupa ce s-a inabusit adaugam carnea afumata si carnatii, mai lasam 5 minute si punem vinul,100 ml apa si frunza de dafin, acoperim cu un capac si lasam la fiert in jur de 50 minute.
Amestecam din cand in cand, iar daca este nevoie mai adaugam apa sau vin. Dupa ce au trecut cele 50 min., condimentam cu sare si piper,adaugam bulionul desfacut in apa,punem si usturoiul pisat, si mai lasam inca 15 minute la fiert. Se serveste alaturi de o mamaliguta moale si oua ochiuri.
Deasupra radem telemea.
Taiem cubulete potrivite pulpa de porc si carnea afumata, iar carnatii ii taiem rondele de 2 centimetri. In uleiul incins punem ceapa taiata solzisori. Dupa ce se inmoaie putin punem pulpa de porc, amestecam bine si lasam sa se inabuse. Dupa ce s-a inabusit adaugam carnea afumata si carnatii, mai lasam 5 minute si punem vinul,100 ml apa si frunza de dafin, acoperim cu un capac si lasam la fiert in jur de 50 minute.
Amestecam din cand in cand, iar daca este nevoie mai adaugam apa sau vin. Dupa ce au trecut cele 50 min., condimentam cu sare si piper,adaugam bulionul desfacut in apa,punem si usturoiul pisat, si mai lasam inca 15 minute la fiert. Se serveste alaturi de o mamaliguta moale si oua ochiuri.
Deasupra radem telemea.
Se serveste calda cu mamaliguta si muraturi