Ouale se mixeaza cu zaharul la viteza mare, minim 5 minute, se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga uleiul, treptat, amestecand pana la incorporare. De acum folosim o lingura de lemn. Urmeaza faina, amestecand cu miscari largi, usoare, dupa fiecare lingura. La final, adaugam si esenta de vanilie. Turnam amestecul in tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt, nivelam si dam la cuptor, preincalzit la 175-180 grade pentru 15-20 minute(depinde de cuptorul fiecaruia ). Cand este gata, scoatem foaia pe un prosop uscat, o rulam cu tot cu hartie si o lasam sa se raceasca. Dupe ce s-a racit, o ungem cu gem si o rulam strans. Lasam rulada la rece pentru cateva ore. Cine poate!!!!! Ouale se mixeaza cu zaharul la viteza mare, minim 5 minute, se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga uleiul, treptat, amestecand pana la incorporare. De acum folosim o lingura de lemn. Urmeaza faina, amestecand cu miscari largi, usoare, dupa fiecare lingura. La final, adaugam si esenta de vanilie. Turnam amestecul in tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt, nivelam si dam la cuptor, preincalzit la 175-180 grade pentru 15-20 minute(depinde de cuptorul fiecaruia ). Cand este gata, scoatem foaia pe un prosop uscat, o rulam cu tot cu hartie si o lasam sa se raceasca. Dupe ce s-a racit, o ungem cu gem si o rulam strans. Lasam rulada la rece pentru cateva ore. Cine poate!!!!!