Pentru a prepara blatul vom amestecam toate ingredientele, iar faina o adaugam treptat pana cand obtinem un aluat elastic si nelipicios ce il punem la frigider acoperit cu o folie. Pentru a prepara umplutura, vor separa galbenusurile de albus, iar albusul il vom bate spuma tare cu 8 linguri de zahar. Restul ingredientelor si zaharul ramas le mixam pana devin o crema. Crema obtinuta o amestecam cu albusurile batute spuma. Vom unge o tava in care vom aseza prima foaie de aluat-crema-aluat. Vom introduce tava la cuptor pentru 60 minute la foc mic.

Pentru a prepara blatul vom amestecam toate ingredientele, iar faina o adaugam treptat pana cand obtinem un aluat elastic si nelipicios ce il punem la frigider acoperit cu o folie. Pentru a prepara umplutura, vor separa galbenusurile de albus, iar albusul il vom bate spuma tare cu 8 linguri de zahar. Restul ingredientelor si zaharul ramas le mixam pana devin o crema. Crema obtinuta o amestecam cu albusurile batute spuma. Vom unge o tava in care vom aseza prima foaie de aluat-crema-aluat. Vom introduce tava la cuptor pentru 60 minute la foc mic.