In vasul robotului de bucatarie, amestecam drojdia cu faina si lasam 15 minute. Adaugam apoi ouale, zaharul, laptele, aromele si untul topit (sa fie caldut). cand aluatul prinde consistenta, presaram si sarea. Framantam pana obtinem o coca neteda, fina, usor lipicioasa. Acoperim vasul si lasam la dospit cam 1 ora, chiar 1 ora si jumatate. cand aluatul a crescut frumos, intindem foi rotunde, pe blatul de lucru usor infainat si impartim fiecare foaie in opt triunghiuri. La baza fiecaruia punem cate-o lingurita cu Nutella sau cu gem si rulam spre varf, formand astfel cornul. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si mai lasam la crescut cam 15 minute. Ungem cornurile cu galbenus diluat cu putin lapte si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade pana se rumenesc frumos.

In vasul robotului de bucatarie, amestecam drojdia cu faina si lasam 15 minute. Adaugam apoi ouale, zaharul, laptele, aromele si untul topit (sa fie caldut). cand aluatul prinde consistenta, presaram si sarea. Framantam pana obtinem o coca neteda, fina, usor lipicioasa. Acoperim vasul si lasam la dospit cam 1 ora, chiar 1 ora si jumatate. cand aluatul a crescut frumos, intindem foi rotunde, pe blatul de lucru usor infainat si impartim fiecare foaie in opt triunghiuri. La baza fiecaruia punem cate-o lingurita cu Nutella sau cu gem si rulam spre varf, formand astfel cornul. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si mai lasam la crescut cam 15 minute. Ungem cornurile cu galbenus diluat cu putin lapte si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade pana se rumenesc frumos. Sunt foarte moi si pufoase. Nu adaugati faina in exces. Aluatul este usor lipicios.