Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul pudra si sarea. Incorporam oul, apoi nuca pe care o macinam inainte. Adaugam stafidele, praful de copt, apoi faina cernuta, treptat. La final punem esenta de rom. Trebuie sa obtinem un aluat omogen, usor lipicios. Il acoperim cu folie si il dam 20-30 de minute la frigider. Tapetam o tava cu hartie de copt, scoatem aluatul. Rupem bucatele din el, formam niste bilute si le asezam in tava. Puteti sa le decupati si cu forme. Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. La lasam pana se rumenesc usor si se formeaza mici crapaturi. Le scoatem cand sunt gata, le lasam sa se raceasca si le pudram cu zahar. Se pastreaza intr-o cutie cu capac.

Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul pudra si sarea. Incorporam oul, apoi nuca pe care o macinam inainte. Adaugam stafidele, praful de copt, apoi faina cernuta, treptat. La final punem esenta de rom. Trebuie sa obtinem un aluat omogen, usor lipicios. Il acoperim cu folie si il dam 20-30 de minute la frigider. Tapetam o tava cu hartie de copt, scoatem aluatul. Rupem bucatele din el, formam niste bilute si le asezam in tava. Puteti sa le decupati si cu forme. Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. La lasam pana se rumenesc usor si se formeaza mici crapaturi. Le scoatem cand sunt gata, le lasam sa se raceasca si le pudram cu zahar. Se pastreaza intr-o cutie cu capac.