Le-am numit Fake Nems, pentru ca sunt niste fake-uri...:))Mi-era pofta intr-o zi de nems-uri, nu aveam chef sa merg la Mega sa iau foi de orez, le-am inlocuit cu foi de placinta; sincer, ma rodea si curioazitatea, sa vad cum ies...nu se compara cu cele din foi de orez, insa la o adica :)) merg...

Cu un sos picant chinezesc, chiar m-am amagit putin ca am mancat nems-uri adevarate :)).

Varza se da la razatoare. Morcovii se spala, se curata, se dau la razaroare. Nu aveam timp sa le tai frumos julien.

Intr-o tigaie wok se calesc legumele in ulei de susan, cam 2-3 minute. Se adauga apoi sosul soya, sare si piper. Foile de placinta se taie in 4, se iau cate 2 foi, se ung cu ulei, se pune 0 lingura de legume calite si se ruleaza.

Se prajesc in tigaie wok, in ulei incins, pana capata o culoare de aramiu deschis. Pofta buna!Pentru a nu se desface nems-urile in timpul prajirii, se pot unge marginile foii cu albus. Eu le-am pregatit intr-o zi de post, asa ca am sarit peste aceasta etapa.

Nefiind unse cu albus, in momentul prajirii, cu o spatula le-am fortat sa stea in ulei si sa nu se desfaca.

Se servesc cu sos picant chinezesc.