Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem drojdia, sarea, le amestecm cu o lingura. Apa minerala (calduta) o punem treptat, framantam, pana obtinem un aluat elastic, omogen si usor lipicios. La final incorporam uleiul si mai framantam 2 minute. Acoperim cu un prosop curat, lasam la dospit, intr-un loc ferit de curent cam 40 de minute. Umplutura: Intr-un bol punem branza de vaci si cea de oi, faramitate cu mana. Adaugam cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, oul, sare si piper. La final punem mararul verde, tocat marunt. Presaram faina pe masa de lucru, rasturnam aluatul care a dospit. Intindem o foaie dreptunghiulara, potrivit de groasa. Punem umplutura de branza, o intindem usor cu o lingura, marginile le lasam mai goale. Asezam bucatile de cabanos, apoi rulam strans placinta. Strangem bine capetele. Punem hartie de copt intr-o tava, asezam placinta. Presaram parmezanul ras deasupra. Introducem placinta in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste deasupra. Cand este gata, o scoatem si cat este fierbinte o acoperim cu un prosop gros. Taiati si serviti. Sa aveti pofta!Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem drojdia, sarea, le amestecm cu o lingura. Apa minerala (calduta) o punem treptat, framantam, pana obtinem un aluat elastic, omogen si usor lipicios. La final incorporam uleiul si mai framantam 2 minute. Acoperim cu un prosop curat, lasam la dospit, intr-un loc ferit de curent cam 40 de minute. Umplutura: Intr-un bol punem branza de vaci si cea de oi, faramitate cu mana. Adaugam cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, oul, sare si piper. La final punem mararul verde, tocat marunt. Presaram faina pe masa de lucru, rasturnam aluatul care a dospit. Intindem o foaie dreptunghiulara, potrivit de groasa. Punem umplutura de branza, o intindem usor cu o lingura, marginile le lasam mai goale. Asezam bucatile de cabanos, apoi rulam strans placinta. Strangem bine capetele. Punem hartie de copt intr-o tava, asezam placinta. Presaram parmezanul ras deasupra. Introducem placinta in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste deasupra. Cand este gata, o scoatem si cat este fierbinte o acoperim cu un prosop gros. Taiati si serviti. Sa aveti pofta!