Detalii Ciorba de perisoare
Ingrediente:
Ciorba: o ceapa,
un ardei gras,
un morcov,
o lingurita de baza pentru mancaruri,
3-4 l apa,
3-4 linguri rosii pregatite pentru iarna,
doua crengute de leustean,
sare,
Perisoare: 850 g carne tocata de porc,
50 g orez,
o ceapa,
doua oua,
o lingura bulion,
putin cimbru uscat,
o lingura faina,
sare
Se curata ceapa de foi si se spala. Se curata ardeiul de seminte, se spala si se toaca marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie in bucati mari. Legumele se pun la fiert impreuna cu baza pentru mancaruri petru 20-30 de minute. Intre timp, se pregatesc perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul spalat, ceapa curatata, spalata si data prin robot, ouale, bulionul, cimbrul, faina si sarea. Se formeaza perisoarele si se pun rand pe rand in apa clocotita. La final, se adauga rosiile si crengutele de leustean spalate, apoi se potriveste ciorba de sare.
Se curata ceapa de foi si se spala. Se curata ardeiul de seminte, se spala si se toaca marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie in bucati mari. Legumele se pun la fiert impreuna cu baza pentru mancaruri petru 20-30 de minute. Intre timp, se pregatesc perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul spalat, ceapa curatata, spalata si data prin robot, ouale, bulionul, cimbrul, faina si sarea. Se formeaza perisoarele si se pun rand pe rand in apa clocotita. La final, se adauga rosiile si crengutele de leustean spalate, apoi se potriveste ciorba de sare.
Etichete:
oua,
ceapa,
verdeata,
carne,
morcovi,
orez,
ciorbe,
rosii,
bulion,
ardei,
faina,
porc