Frecam drojdia cu zaharul pana la dizolvare. Punem o lingura faina, 2-3 linguri lapte caldut, amestecam bine si lasam drojdia la odihnit 10-15 minute. Cernem faina intr-un bol, presaram sarea, apoi adaugam drojdia. Framantam usor, turnam lapte caldut putin cate putin. Incorporam uleiul, mai framantam 2-3 minute. Vom obtine un aluat elastic, usor lipicios. Daca totusi vi se pare prea lipicios, mai puneti 1-2 linguri faina, eu am mai adaugat o lingura. Acoperim cu un prosop curat, lasam la dopit o ora, la loc ferit de curent. Dupa acest timp, rasturnam aluatul pe masa de lucru, rupem 12 bucati egale, formam niste bile. Eu am facut 2 impletituri din 3 bucati de aluat si 3 impletituri din 2 bucati. Cu mainile intindem toate bilele in niste suluri potrivit de subtiri, facem impletiturile. Tapetam cu hartie de copt o tava mare si le asezam in tava. Le mai lasam 10 minute sa creasca, batem oul spuma, adaugam 2 linguri de lapte si cu un penson ungem impletiturile. Le presaram cu susan si le introducem in cuptorul incins. Cand s-au rumenit frumos, cam 30-35 de minute dureaza, le scoatem din cuptor. Intr-o canita punem putina apa, 1 lingura miere, 1 lingura ulei si cu acest amestec le ungem. Se servesc calde, dar daca vreti sa le pastrati pana a doua zi, calde, le acoperiti fierbinti pentru a se pastra fragede.

Frecam drojdia cu zaharul pana la dizolvare. Punem o lingura faina, 2-3 linguri lapte caldut, amestecam bine si lasam drojdia la odihnit 10-15 minute. Cernem faina intr-un bol, presaram sarea, apoi adaugam drojdia. Framantam usor, turnam lapte caldut putin cate putin. Incorporam uleiul, mai framantam 2-3 minute. Vom obtine un aluat elastic, usor lipicios. Daca totusi vi se pare prea lipicios, mai puneti 1-2 linguri faina, eu am mai adaugat o lingura. Acoperim cu un prosop curat, lasam la dopit o ora, la loc ferit de curent. Dupa acest timp, rasturnam aluatul pe masa de lucru, rupem 12 bucati egale, formam niste bile. Eu am facut 2 impletituri din 3 bucati de aluat si 3 impletituri din 2 bucati. Cu mainile intindem toate bilele in niste suluri potrivit de subtiri, facem impletiturile. Tapetam cu hartie de copt o tava mare si le asezam in tava. Le mai lasam 10 minute sa creasca, batem oul spuma, adaugam 2 linguri de lapte si cu un penson ungem impletiturile. Le presaram cu susan si le introducem in cuptorul incins. Cand s-au rumenit frumos, cam 30-35 de minute dureaza, le scoatem din cuptor. Intr-o canita punem putina apa, 1 lingura miere, 1 lingura ulei si cu acest amestec le ungem. Se servesc calde, dar daca vreti sa le pastrati pana a doua zi, calde, le acoperiti fierbinti pentru a se pastra fragede.