Tipul acesta de salam da o savoare aparte acestui preparat.

Da,stiu o sa vi se para ciudat,cum mi s-a parut si mie cand am citit prima oara reteta,dar va asigur ca este excelent:)Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un prosop de hartie si il taiem bucati potrivite.

Intr-o tigaie punem uleiul si puiul si le lasam pana se rumenesc pe toate partile.

Scoatem puiul intr-o farfurie,iar in grasimea ramasa punem ceapa taiata bucati mari,ardeiul taiat felii si ciupercile taiate jumatati sau sferturi.

Lasam totul 10-15 min.pana se rumenesc putin,apoi adaugam orezul amestecand frecvent pentru a nu se lipi.

Cand orezul a absorbit toata zeama,adaugam rosiile pasate,puiul,salamul taiat fasii,sare si piper.

Lasam totul la foc mic,amestecand din cand in cand 30-35 min sau pana orezul este fiert.

La sfarsit adaugam mararul tocat marunt.pieptul de pui se poate inlocui cu pulpe de pui orezul se poate inlocui cu paste mici se serveste alaturi de o salata verde sau muraturi