Spalam bine ciresele, indepartam coditele si le scoatem samburii. Ouale, de la temperatura camerei, le separam. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul, apoi laptele. Faina o amestecam cu praful de copt si le incorporam treptat. Punem extractul de vanilie, apoi albusurile si amestecam usor cu o paleta, de jos in sus. Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu hartie de copt (dimensiunea tavii: 24x37). Turnam compozitia, o nivelam, iar deasupra punem ciresele. Introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 30-35 de minute, pana se rumeneste frumos. Cand este gata, o scoatem sa se racoreasca si servim.

Spalam bine ciresele, indepartam coditele si le scoatem samburii. Ouale, de la temperatura camerei, le separam. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul, apoi laptele. Faina o amestecam cu praful de copt si le incorporam treptat. Punem extractul de vanilie, apoi albusurile si amestecam usor cu o paleta, de jos in sus. Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu hartie de copt (dimensiunea tavii: 24x37). Turnam compozitia, o nivelam, iar deasupra punem ciresele. Introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 30-35 de minute, pana se rumeneste frumos. Cand este gata, o scoatem sa se racoreasca si servim.