Se maruntesc fulgii de porumb cu sucitorul apoi se amesteca cu untul topit si mierea de albine. Se intinde compozitia intr-o forma cu inel de tasabila, pe marginea formei se decoreaza cu jumatati de casuni. Se mixeaza frisca cu nesul si zaharul pudra pana se intareste apoi se adauga gelatina hiodratata in 100 ml apa rece apoi topita la bain marin. Se toarna peste blatul din fulgi de pormb apoi se presara deasupra bucatele mici de capsuni si se da la rece cca 30 minute. Se da la blender visinile a caror samburi s-au scos impreuna cu capsunile pana obtinem un piure fin. Se mixeaza frisca cu zaharul vanilat pana se intareste apoi se adauga in fir subtire piureul de fructe, se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se toaqrna peste crema caramel, se decoreaza cu cateva capsuni si visine si se da la rece 2 ore inante de a fi taiata. Pofta buna!Se maruntesc fulgii de porumb cu sucitorul apoi se amesteca cu untul topit si mierea de albine. Se intinde compozitia intr-o forma cu inel de tasabila, pe marginea formei se decoreaza cu jumatati de casuni. Se mixeaza frisca cu nesul si zaharul pudra pana se intareste apoi se adauga gelatina hiodratata in 100 ml apa rece apoi topita la bain marin. Se toarna peste blatul din fulgi de pormb apoi se presara deasupra bucatele mici de capsuni si se da la rece cca 30 minute. Se da la blender visinile a caror samburi s-au scos impreuna cu capsunile pana obtinem un piure fin. Se mixeaza frisca cu zaharul vanilat pana se intareste apoi se adauga in fir subtire piureul de fructe, se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se toaqrna peste crema caramel, se decoreaza cu cateva capsuni si visine si se da la rece 2 ore inante de a fi taiata. Pofta buna!