Ideale pentru o masa de duminica, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate la pachet la serviciu a doua zi. Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, frunzele de ceapa, condimentele, cartofii raso, morcovul ras si verdeata. Se formeaza in mainile umede mici sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii. Amestecul de legume se fierbe in apa cu putina sare, un pic de ulei si 25 g unt. Se servesc cu: amestec de legume si paine de casa Pofta Buna! Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.

Ideale pentru o masa de duminica, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate la pachet la serviciu a doua zi. Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, frunzele de ceapa, condimentele, cartofii raso, morcovul ras si verdeata. Se formeaza in mainile umede mici sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii. Amestecul de legume se fierbe in apa cu putina sare, un pic de ulei si 25 g unt. Se servesc cu: amestec de legume si paine de casa Pofta Buna! Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.