Intr-o cratita, in putin ulei incins, calim pentru aprox 5 minute cepele tocate marunt, adaugam orezul, apoi le acoperim cu apa. Le lasam sa fiarba cam 5 minute, dupa care le dam deoparte si le lasam la racit. Spalam si curatam rosiile de cotoare, le umplem cu orez. Punem rosiile intr-o cratita incapatoare, apoi adaugam apa mai mult de jumatate si se fierbe totul la foc potrivit. Cand este aproape gata, punem 2 linguri de bulion peste rosii. Apoi facem un sos intr-o cescuta din 1 lingurita cu varf de faina si apa, o amestecam si o punem prin strecuratoare (pentru a evita cocoloasele) peste mancare. Amestecam bine sa se omogenizeze sosul. Lasam 2-3 clocote, sa se ingroase sosul. Dupa ce luam focul, decoram cu patrunjel tocat marunt. Pofta Buna! Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.

Intr-o cratita, in putin ulei incins, calim pentru aprox 5 minute cepele tocate marunt, adaugam orezul, apoi le acoperim cu apa. Le lasam sa fiarba cam 5 minute, dupa care le dam deoparte si le lasam la racit. Spalam si curatam rosiile de cotoare, le umplem cu orez. Punem rosiile intr-o cratita incapatoare, apoi adaugam apa mai mult de jumatate si se fierbe totul la foc potrivit. Cand este aproape gata, punem 2 linguri de bulion peste rosii. Apoi facem un sos intr-o cescuta din 1 lingurita cu varf de faina si apa, o amestecam si o punem prin strecuratoare (pentru a evita cocoloasele) peste mancare. Amestecam bine sa se omogenizeze sosul. Lasam 2-3 clocote, sa se ingroase sosul. Dupa ce luam focul, decoram cu patrunjel tocat marunt. Pofta Buna! Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.