Inca se mai gasesc pe piata cartofi noi, asa ca putem profita sa ne delectam papilele gustative cu un buchet de arome... Cartofii se spala foarte bine si se curata cu ajutorul unui burete de vase nou. Nu este neaparat nevoie sa curatam coaja in intregime. Pe cei mai marisori ii taiem in doua sau in patru. Intr-o tava punem uleiul, adaugam cartofii, pe care-i presaram, dupa gust cu sare, piper, rozmarin si boia. Imprietenim cartofii cu condimentele. Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180-190 grade, pentru aproximativ o ora sau pana ce cartofiorii sunt aurii. Cand sunt gata, presaram peste ei o legatura de marar tocat marunt. o nebunie, serviti cu un sos de usturoi sau cu salata verde!!! Sa aveti pofta!Inca se mai gasesc pe piata cartofi noi, asa ca putem profita sa ne delectam papilele gustative cu un buchet de arome... Cartofii se spala foarte bine si se curata cu ajutorul unui burete de vase nou. Nu este neaparat nevoie sa curatam coaja in intregime. Pe cei mai marisori ii taiem in doua sau in patru. Intr-o tava punem uleiul, adaugam cartofii, pe care-i presaram, dupa gust cu sare, piper, rozmarin si boia. Imprietenim cartofii cu condimentele. Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180-190 grade, pentru aproximativ o ora sau pana ce cartofiorii sunt aurii. Cand sunt gata, presaram peste ei o legatura de marar tocat marunt. o nebunie, serviti cu un sos de usturoi sau cu salata verde!!! Sa aveti pofta!