Biscuitii se macina, se adauga untul topit, zaharul, 1 vanilinat si se omogenizeaza. Intr-o forma de tort cu marginile detasabile ( diametru cca. 25 cm) se aseaza compozitia si se niveleaza apoi se pune la frigider timp in care se prepara crema. Gelatina alba maruntita se prepara dupa instructiunile de pe plic. Intr-un vas se mixeaza branza cu zaharul si zahar vanilinat pana devine o crema, se adauga treptat gelatina si apoi frisca batuta. Crema obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti, iar deasupra se pun visinele din compot, dar fara samburi, apoi gelatina de fructe (se prepara dupa instructiunile de pe plic) si se pune la frigider pentru 3-4 ore. Ideal este sa stea peste noapte.

Biscuitii se macina, se adauga untul topit, zaharul, 1 vanilinat si se omogenizeaza. Intr-o forma de tort cu marginile detasabile ( diametru cca. 25 cm) se aseaza compozitia si se niveleaza apoi se pune la frigider timp in care se prepara crema. Gelatina alba maruntita se prepara dupa instructiunile de pe plic. Intr-un vas se mixeaza branza cu zaharul si zahar vanilinat pana devine o crema, se adauga treptat gelatina si apoi frisca batuta. Crema obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti, iar deasupra se pun visinele din compot, dar fara samburi, apoi gelatina de fructe (se prepara dupa instructiunile de pe plic) si se pune la frigider pentru 3-4 ore. Ideal este sa stea peste noapte.