Mai intai punem apa cu sarea la fiert. Cand clocoteste adaugam mixul de legume. Il lasam cam 8 minute la fiert. Dupa cele 8 minute, scoatem legumele cu o paleta pe o farfurie. In zeama adaugam cartofii taiati cubulete, fasolea pastai ceapa tocata marunt si concentratul de legume. Dupa ce cartofii au fiert, desfacem lingura de faina in lapte, dupa care rasturnam compozitia respectiva in oala, amestecand sa nu iasa cocoloase. In acelasi timp, adaugam untul, legumele si somonul (pe care il taiem bucatele potrivite) Lasam vreo 3 minute la foc mic, dupa care adaugam ienibaharul si potrivim de sare. Servim cu piper proaspat rasnit. Decoram cu frunza de marar sau patrunjel.

Mai intai punem apa cu sarea la fiert. Cand clocoteste adaugam mixul de legume. Il lasam cam 8 minute la fiert. Dupa cele 8 minute, scoatem legumele cu o paleta pe o farfurie. In zeama adaugam cartofii taiati cubulete, fasolea pastai ceapa tocata marunt si concentratul de legume. Dupa ce cartofii au fiert, desfacem lingura de faina in lapte, dupa care rasturnam compozitia respectiva in oala, amestecand sa nu iasa cocoloase. In acelasi timp, adaugam untul, legumele si somonul (pe care il taiem bucatele potrivite) Lasam vreo 3 minute la foc mic, dupa care adaugam ienibaharul si potrivim de sare. Servim cu piper proaspat rasnit. Decoram cu frunza de marar sau patrunjel.