Pulpele se dezoseaza cu grija, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se pune mozzarela rasa de-a lungul pulpei dupa care o bucatica carnat cat sa nu depaseasca pulpa. Se unesc capetele cu grija reconstituind forma pulpei. Acestea se prind cu scobitori. Pulpele astfel obtinute se aseaza intr-o tava se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Se adauga in tava ceapa taiata in patru, uleiul si apa cat sa depaseasca putin pulpele. Tava se pune in cuptor la foc potrivit, iar cand sunt aproape gata se scot scobitorile si se intorc pe cealalta parte, se mai lasa putin pana ce se rumenesc si se servesc cu garnitura dorita.

Pulpele se dezoseaza cu grija, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se pune mozzarela rasa de-a lungul pulpei dupa care o bucatica carnat cat sa nu depaseasca pulpa. Se unesc capetele cu grija reconstituind forma pulpei. Acestea se prind cu scobitori. Pulpele astfel obtinute se aseaza intr-o tava se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Se adauga in tava ceapa taiata in patru, uleiul si apa cat sa depaseasca putin pulpele. Tava se pune in cuptor la foc potrivit, iar cand sunt aproape gata se scot scobitorile si se intorc pe cealalta parte, se mai lasa putin pana ce se rumenesc si se servesc cu garnitura dorita. Pofta buna!!!