Gelatina se pune la inmuiat in jumatate cana apa rece, 10 minute Laptele cu galbenusurile si faian se pun intr-un bol si mixam 2 minute dupa care se pune compozitia pe foc. Amestecam pana se ingroasa. Trebuie sa amesteca cu lingura de lemn si sa fim atenti sa nu se prinda, nu e voie sa se faca cocoloase sau sa se stranga oul. Cand s-a ingrosat dam deoparte si punem gelatina inmuiata si amestecam sa se dizolve gelatina. Se lasa sa se raceasca amestecand din cand in cand. Batem frisca si o incorporam in crema racita. Urmeaza fructele dezghetate la temp camerei si scurse de zeama. Cu zeama de la fructe puteti insiropa blatul (se pune siropul pe foc cu 3 lg de zahar). Asamblare: Blat insiropta putin cu zeama de la fructe, toata crema, apoi al doile blat pe care il insiropam inainte. Se da la rece totul pana a doua zi Se scoate inelul si se orneaza dupa preferinte. Eu am ornat cu frisca si trandafiri din buttercreamGelatina se pune la inmuiat in jumatate cana apa rece, 10 minute Laptele cu galbenusurile si faian se pun intr-un bol si mixam 2 minute dupa care se pune compozitia pe foc. Amestecam pana se ingroasa. Trebuie sa amesteca cu lingura de lemn si sa fim atenti sa nu se prinda, nu e voie sa se faca cocoloase sau sa se stranga oul. Cand s-a ingrosat dam deoparte si punem gelatina inmuiata si amestecam sa se dizolve gelatina. Se lasa sa se raceasca amestecand din cand in cand. Batem frisca si o incorporam in crema racita. Urmeaza fructele dezghetate la temp camerei si scurse de zeama. Cu zeama de la fructe puteti insiropa blatul (se pune siropul pe foc cu 3 lg de zahar). Asamblare: Blat insiropta putin cu zeama de la fructe, toata crema, apoi al doile blat pe care il insiropam inainte. Se da la rece totul pana a doua zi Se scoate inelul si se orneaza dupa preferinte. Eu am ornat cu frisca si trandafiri din buttercream