Aceasta e o masa de seara, usoara si sanatoasa, gata intr-o ora. Numarul de portii este in functie de numarul de cartofi. Eu am ales 6 cartofi pentru 4 portii, pentru ca fiecare membru al familiei mananca mai mult sau mai putin. Acum depinde si de marimea cartofilor, deci ramane la latitudinea voastra! Se pun cartofii la fiert, in coaja, pentru aprox. 30 de minute. Dupa ce s-au fiert cartofii, putem sa aprindem cuptorul si sa ne apucam de treaba. Decojim cartofii, ii scobim si-i asezam intr-o tava in care am pus ulei suficient cat sa scalde cartofii. Miezul din cartofii pe care i-am scobit mai devreme il pasam si il amestecam cu branza rasa, adaugam oul, smantana si amestecam bine. Daca branza este nesarata, atunci putem pune pana la 1/2 de lingurita cu sare. Cu aceasta crema umplem cartofii, si dam la cuptor cam 30 de minute. Alaturi de cartofi, pregatim o salata din cateva ridichi, salata creata, ceapa verde, ardei rosu, masline, le-am asezonat cu sare, ulei si piper. Cartofii se servesc calzi si le putem pune pe deasupra smantana si fire de patrunjel. Pofta Buna! Reteta se gaseste si pe blogul meu: http: //ancutsa-cuisine. Blogspot. Ro/2014/04/cartofi-umpluti-cu-branza-si-smantana. HtmlAceasta e o masa de seara, usoara si sanatoasa, gata intr-o ora. Numarul de portii este in functie de numarul de cartofi. Eu am ales 6 cartofi pentru 4 portii, pentru ca fiecare membru al familiei mananca mai mult sau mai putin. Acum depinde si de marimea cartofilor, deci ramane la latitudinea voastra! Se pun cartofii la fiert, in coaja, pentru aprox. 30 de minute. Dupa ce s-au fiert cartofii, putem sa aprindem cuptorul si sa ne apucam de treaba. Decojim cartofii, ii scobim si-i asezam intr-o tava in care am pus ulei suficient cat sa scalde cartofii. Miezul din cartofii pe care i-am scobit mai devreme il pasam si il amestecam cu branza rasa, adaugam oul, smantana si amestecam bine. Daca branza este nesarata, atunci putem pune pana la 1/2 de lingurita cu sare. Cu aceasta crema umplem cartofii, si dam la cuptor cam 30 de minute. Alaturi de cartofi, pregatim o salata din cateva ridichi, salata creata, ceapa verde, ardei rosu, masline, le-am asezonat cu sare, ulei si piper. Cartofii se servesc calzi si le putem pune pe deasupra smantana si fire de patrunjel. Pofta Buna! Reteta se gaseste si pe blogul meu: http: //ancutsa-cuisine. Blogspot. Ro/2014/04/cartofi-umpluti-cu-branza-si-smantana. Html