Ador costitele, mai ales daca sunt afumate, alaturi de cartofi la cuptor. Pentru o tusa finala, presar si cascaval ras. Se asaza coastele in tava in care am pus si un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare). Se taie morcovul felii, cartofii in cubulete. Se presara condimente dupa gust. Eu folosesc sare, piper negru macinat, oregano, boia dulce si rozmarin. Se adauga 1 pahar cu vin si apoi apa cat sa acopere carnea si legumele (3-4 pahare). Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc. Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se presara cascaval ras. Se decoreaza cu felii de rosii si busuioc proaspat. Portii: 4 Pofta Buna! Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http: //ancutsa-cuisine. Blogspot. Ro/2015/02/costite-afumate-cu-cartofi-la-cuptor. HtmlAdor costitele, mai ales daca sunt afumate, alaturi de cartofi la cuptor. Pentru o tusa finala, presar si cascaval ras. Se asaza coastele in tava in care am pus si un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare). Se taie morcovul felii, cartofii in cubulete. Se presara condimente dupa gust. Eu folosesc sare, piper negru macinat, oregano, boia dulce si rozmarin. Se adauga 1 pahar cu vin si apoi apa cat sa acopere carnea si legumele (3-4 pahare). Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc. Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se presara cascaval ras. Se decoreaza cu felii de rosii si busuioc proaspat. Portii: 4 Pofta Buna! Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http: //ancutsa-cuisine. Blogspot. Ro/2015/02/costite-afumate-cu-cartofi-la-cuptor. Html