Pentru maioneza se fierbe un ou si se raceste. Se amesteca galbenusul oului fiert cu un galbenus crud ambele la temperatura camerei, se asezoneaza cu sare si piper incorporandu-se uleiul in fir subtire iar la final zeama de lamaie dupa gust. Se da telina prin razatoarea fina si se stropeste cu zema de lamaie ca sa nu oxideze. Se spala merele, se sropesc cu zeama de lamaie si se scobesc in mijloc pentru a forma cosuletele. Se amesteca telina cu maioneza, cu albusul de ou fiert fin tocat, patrunjel tocat fin si semintele de dovleac prajite si racite si se asezoneaza dupa gust. Se umple cosuletele cu salata de telina si se orneaza cu seminte de dovleac si patrunjel verde. Acest preparat este un aperitiv rapid si sanatos. Pofta buna!Pentru maioneza se fierbe un ou si se raceste. Se amesteca galbenusul oului fiert cu un galbenus crud ambele la temperatura camerei, se asezoneaza cu sare si piper incorporandu-se uleiul in fir subtire iar la final zeama de lamaie dupa gust. Se da telina prin razatoarea fina si se stropeste cu zema de lamaie ca sa nu oxideze. Se spala merele, se sropesc cu zeama de lamaie si se scobesc in mijloc pentru a forma cosuletele. Se amesteca telina cu maioneza, cu albusul de ou fiert fin tocat, patrunjel tocat fin si semintele de dovleac prajite si racite si se asezoneaza dupa gust. Se umple cosuletele cu salata de telina si se orneaza cu seminte de dovleac si patrunjel verde. Acest preparat este un aperitiv rapid si sanatos. Pofta buna!