Spalam ardeiul gras si il coacem bine pe toate partile. Cat timp ardeii se rumenesc frumos pe toate partile, curatam rosiile de pielite si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Cine doreste le poate da prin masina de tocat, insa eu le prefer date pe razatoare. Curatam ceapa, o tocam marunt si o punem la calit, pana se inmoaie si devine sticloasa. Adaugam apoi rosiile si lasam sa fiarba la foc potrivit, pana incep sa scada putin, iar sosul incepe sa se ingroase. Daca rosiile sunt mai acre se adauga o lingura cu zahar. Dupa ce ardeiul s-a copt, se lasa sa se raceasca, se curata de pielite si se pune la scurs. Cand mancarea de rosii a mai scazut, punem ardeiul gras. Eu am curatat ardeii de seminte si i-am taiat fasii subtiri, pentru a evita eventualele neplaceri (in cazul in care ardeiul contine musafiri nepoftiti). Curatam usturoiul, il pisam si il adaugam in sos. Daca mai este necesar, mai adaugam sare. Mai lasam sa dea cateva clocote, apoi oprim mancarica. Este o mancare delcioasa, care merge de minune calda, dar rece este si mai gustoasa.

Spalam ardeiul gras si il coacem bine pe toate partile. Cat timp ardeii se rumenesc frumos pe toate partile, curatam rosiile de pielite si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Cine doreste le poate da prin masina de tocat, insa eu le prefer date pe razatoare. Curatam ceapa, o tocam marunt si o punem la calit, pana se inmoaie si devine sticloasa. Adaugam apoi rosiile si lasam sa fiarba la foc potrivit, pana incep sa scada putin, iar sosul incepe sa se ingroase. Daca rosiile sunt mai acre se adauga o lingura cu zahar. Dupa ce ardeiul s-a copt, se lasa sa se raceasca, se curata de pielite si se pune la scurs. Cand mancarea de rosii a mai scazut, punem ardeiul gras. Eu am curatat ardeii de seminte si i-am taiat fasii subtiri, pentru a evita eventualele neplaceri (in cazul in care ardeiul contine musafiri nepoftiti). Curatam usturoiul, il pisam si il adaugam in sos. Daca mai este necesar, mai adaugam sare. Mai lasam sa dea cateva clocote, apoi oprim mancarica. Este o mancare delcioasa, care merge de minune calda, dar rece este si mai gustoasa. Este o mancare delcioasa, care merge de minune calda, dar rece este si mai gustoasa.