Un delicios preparat cremos pe baza de orez.

Se prepara supa cu cubul knorr si 500 - 700 ml apa .

In supa se adauga jumatate din cantitatea de ciuperci (taiate cubulete) si se lasa pe foc pana fierb .

Cealalta cantitate de ciuperci se taie in felii de 50 mm - 1cm si se pun pe grill. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei cu sare, piper si o lingura de apa intr-o cratita ( de preferat cu peretii inalti ). Cand au fiert ciupercile, se strecoara si se pastreaza supa. Dupa ce s-a calit ceapa, se ia cratita de pe foc si se adauga orezul amestecand.

Se pune inapoi pe foc si se adauga supa,sucul din lamaie,ciupercile fierte si o parte din ciupercile de pe grill.

Cand orezul este aproape gata se adauga untul si 30 de gr. din parmezan.

Se mai lasa 5 min pe foc dupa care se adauga patrunjelul tocat marunt si se serveste cald cu parmezan ras deasupra.