Cu ce se mai pot umple pulpele de curcan sa fie mai gustoase ???Hai sa incercam cu ficatei si cu ciuperci.

A iesit ceva deosebit de bun.

Incercati daca nu ma credeti....

In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde, iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa. Deasupra se presara piper, boia si vegeta, se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele.

Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura( ulei ) si lasam sa se prajeasca putin .

Cand sunt gata pulpele fripte,lasam carnea sa se odihneasca 20-30 minute inainte de taiere pentru a permite sucurilor sa se distribuie uniform.

Pulpele se portioneaza si se servesc cu diferite garnituri si salata.

Usor de facut dar foarte gustos.

Pofta mare !