Se taie cartofii rondele si se spala bine. Se taie sunculita, ceapa, ardeiul si rosiile decojite in bucatele mai...taranesti. Se adauga condimentele si se amesteca bine. Se aseaza in tava, fara a se adauga nici un pic de apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor 30-40 de minute, mai verificati din cand in cand, nu stau niciodata cu ceasul in mana. Cand sunt inca fierbinti se poate rade cascaval si se poate adauga verdeata tocata, dupa gustul fiecaruia. Se pot servi ca atare sau ca garnitura la friptura. Pofta buna!Se taie cartofii rondele si se spala bine. Se taie sunculita, ceapa, ardeiul si rosiile decojite in bucatele mai...taranesti. Se adauga condimentele si se amesteca bine. Se aseaza in tava, fara a se adauga nici un pic de apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor 30-40 de minute, mai verificati din cand in cand, nu stau niciodata cu ceasul in mana. Cand sunt inca fierbinti se poate rade cascaval si se poate adauga verdeata tocata, dupa gustul fiecaruia. Se pot servi ca atare sau ca garnitura la friptura. Pofta buna!