Detalii Piept De Pui Cu Smantana Si Pesmet
Se portioneaza pieptul de pui ca pentru snitele dar sa nu fie foarte subtiri feliile, se condimenteaza. Intr-o tava se pune ulei nu foarte mult se aseaza pieptul de pui si deasupra feliute de bacon, se toarna smantana deasupra astfel incat sa acopere carnea uniform si se presara pesmetul peste tot ca sa nu se vada smantana. Se baga la cuptor la foc potrivit timp de 25-30 minute, atunci cand pesmetul face o crusta crocanta preparatul este gata. Pofta buna!Se portioneaza pieptul de pui ca pentru snitele dar sa nu fie foarte subtiri feliile, se condimenteaza. Intr-o tava se pune ulei nu foarte mult se aseaza pieptul de pui si deasupra feliute de bacon, se toarna smantana deasupra astfel incat sa acopere carnea uniform si se presara pesmetul peste tot ca sa nu se vada smantana. Se baga la cuptor la foc potrivit timp de 25-30 minute, atunci cand pesmetul face o crusta crocanta preparatul este gata. Pofta buna! Se serveste cu legume sote sau alte garnituri.