Combinatia branza - spanac, merge de minune dupa cum a spus si Oana, bucatarasul care m-a inspirat. Multumesc !Pregatim blatul : lasam la dezghetat spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa . Separam ouale. Albusurile le batem spuma. Galbenusurile le mixam cu uleiul, ca la maioneza, sarea, apoi adaugam iaurtul si spanacul bine scurs. Cernem faina si incorporam in compozitia de galbensuri .

Adaugam albusurile batute spuma amestecand usor, prin rasturnare .

Tapetam tava cu hartie de copt, punem blatul si introducem la cuptor 15-20 min. Cand este gata, se scoate si se lasa la racit.

Pentru umplutura : amestecam bine branza cu iaurtul si sarea peste care adaugam mararul tocat marunt .

Dupa ce s-a racit blatul se taie in trei parti egale, se pune crema de branza intre foi si se da la rece.

Este o bunatate !