Interesant este ca pentru drob poti folosi orice fel de carne doresti, nu-i asa?Maruntaiele si pieptul de pui se spala bine pana apa iese curata, se pun apoi impreuna la fiert in apa cu sare. Se taie ceapa si usturoiul rondele, se toaca marunt mararul si patrunjelul.

Pana se fierbe carnea, se incinge uleiul si se pune ceapa la calit pentru cateva minute. Dupa ce s-a calit ceapa, se stinge focul si se adauga usturoiul. Dupa ce carnea s-a fiert, se scoate si se lasa la racit. Se taie in bucati mai mici, apoi se da prin masina de tocat. Ouale se bat si se amesteca cu smantana.

Se pun deoparte cateva linguri din compozitie pentru a turna peste drob, iar restul se amesteca cu compozitia din carne, ceapa, usturoi si pate. Se adauga verdeata, se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust.

Se tapeteaza tava cu putina untura si se asaza praporul, apoi se toarna compozitia (daca avem foi placinta in loc de prapor, acestea se ung cu putin ulei). In interiorul drobului se pot aseza oua fierte intregi, bineinteles decojite. Se acopera marginile si pe deasupra, apoi se unge cu compozitia de oua si smantana oprita. Se introduce la cuptor pentru 45 -50 minute si rezulta produsul numai bun de servit!Pofta buna!