Am luat 315g din aluat si l-am lasat 20 minute la crescut, acoperit.

Am format 12 baghete si le-am taiat in cate 4 bucati. Le-am asezat in tava si leAm luat 315g din aluat si l-am lasat 20 minute la crescut, acoperit.

Am format 12 baghete si le-am taiat in cate 4 bucati. Le-am asezat in tava si le-am mai lasat la crescut 15 minute.

Le-am uns cu ou (optional) si presarat seminte.

Le-am copt la 190 grade C, pana s-au aurit.

Amestecam ingredientele pentru burgheri i presam compozitia in tava de 22x33 cm, captusita cu hartie de copt.

Coacem 14-16 minute la 190 grade C. Separat am facut un dip din: 150 ml ulei, 75 ml lapte, 1 catel usturoi si sare.

Am mixat cu blenderul stick, pana am obtinut o crema groasa, ca o maioneza, apoi am adaugat 3 rosii cireasa.

Pofta buna!Reteta Mini-burgher a fost propusa de PaulaM pe forum reteteAlte retete aperitive cu carne vita: Placinte Englezesti